Esittely

Kuvassa klinikan huipputiimi huipulla, Etelä-Savon korkeimmalla kohdalla, Neitvuorella, 13.6.2020 Eläinklinikka Kurjen täytettyä 25 vuotta.

Olemme toimineet vuodesta 1995 samoissa tiloissa Mikkelin Tuppuralassa. Eläinklinikka Kurki on yksityinen suomalainen perheyritys ja klinikkamme virallinen kotipaikka on Mikkeli.

Meille on helppo tulla ja pihassamme on reilusti ilmaista parkkitilaa. Sijaintimme on vain parin sadan metrin päässä Graanin ostoskeskuksesta. Viitostieltä käännyttäessä seuraa opastetta “Tuppurala”. Sivuston  alareunasta löydät myös karttalinkin sijainnistamme.

Tavoitteemme on aina ollut tarjota hyvää asiakaspalvelua ja parasta mahdollista hoitoa asiakkaidemme lemmikeille. Pyrimme pitämään henkilökuntamme osaamisen ja laitteiston mahdollisimman hyvin ajanmukaisella tasolla. Henkilökuntamme käy jatkuvasti koulutuksissa, jotta pysyisimme mukana toimialallamme nopeassa kehityksessä.

Eläinklinikka Kurki on perustettu 1995. Eläinklinikka Kurki muutettiin osakeyhtiöksi Helmikuussa 2010, jolloin klinikan toimitusjohtajana aloitti Markus Huttunen.

Olemme kehittäneet tilojamme ja laitteistoamme jatkuvasti: 2011 kevään aikana laajensimme ja remontoimme tilojamme. Toisen pienemmän laajennuksen teimme 2016 vuodenvaihteessa, jolloin saimme yhden lisätoimenpidehuoneen ja uudet laboratoriotilat. Nyt meillä on tarkoituksenmukaiset tilat palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Meillä on tiloissamme tilava vastaanotto- ja odotustila, viisi toimenpidehuonetta, laboratorio, valmistelutila leikkauksia ja anestesiaa vaativia toimenpiteitä varten, heräämö, leikkaussali, erillinen hammashoitohuone, jossa kaksi hoitopistettä, röntgenhuone ja omat tilat henkilökunnalle.

Toukokuussa 2012 otimme käyttöön hammasröntgenin. Hammasröntgenin avulla olemme pystyneet parantamaan hammashoitoon liittyvää diagnostiikkaa oleellisesti. Syksyllä 2014 hankimme käyttöömme uuden nykyaikaisen IV-luokan laserhoitolaitelaitteen, jolla pystymme antamaan apua monenlaisiin leimmikkieläinten vaivoihin. Kesällä 2015 hankimme modernin ultaräänilaitteen, jossa on erinomainen kuvanlaatu ja mm. väridobbler. Vuoden 2015 alusta siirryimme käyttämään Provet Net tietojärjestelmää.

Vuonna 2016 syksyllä uudistimme laboratoriossa verianalysaattorit. Nyt meillä on mahdollisuus tehdä laadukkaasti suurin osa laboratoriotutkimuksista heti klinikalla. Harvinaisemmat tutkimukset ja patologian näytteet lähetämme ulkopuolisiin laboratorioihin.

2019 keväällä Ultraäänilaitteeseemme on päivitetty sydänanturi ja sydänohjelmistot. Anu kouluttautuu Eurooppalaisilla kardiologian kurseilla (ESAVS) sydänultarauksen saloihin.

kesäkuussa 2019 saimme toimintaan kaksi uutta hammashoitoyksikköä, jotka sisältävät mm. hammasporat ja integroidut hammaskivenpoistolaitteet.

Helmikuussa 2020 röntgeniin päivitettiin suoradigilaitteisto, jonka ansiosta röntgenkuvaaminen on entistä nopeampaa ja tarkempaa.